I våra däckcenter hittar du både däck och kompletta sommar- och vinterhjul. Vår personal är kunnig och har lång erfarenhet i branschen, vi byter dina däck snabbt och smidigt medan du väntar. Eller varför inte låta oss byta dina däck när bilen ändå är inne på service?

Mer än bara däck

Hos oss hittar du allt under ett tak. Allt för att det ska vara enkelt och smidigt för dig som kund. När däcken är bytta tvättar vi av dem och förvarar dem i vårt däckhotell till nästa gång det är dags att skifta. Behöver du nya fälgar till dina däck ordnar vi det genom vårt samarbete med PARTNER. Hittar du inte din fälg där anpassar vi självklart modellen efter dina önskemål.

Däckhotell

För att ge dig bästa möjliga service har vi på de orter där vi har däckcenter även däckhotell. Det innebär att vi förvarar dina hjul på en säker plats under säsongen. Du får mer plats hemma när vi har hjulen hos oss samt att de redan finns här så du slipper ta med dem till nästa däckbyte. Däckhotellet innebär att vi för en låg avgift tvättar och lagrar dina sommarhjul under vintern och när våren kommer skiftar vi hjul på din bil och förvarar vinterhjulen.